01 February 2004

Samar 2004

Setahun Berlalu.....

Januari
1 januari 2004, aku sambut cuti pertengahan semester dengan events besar, big impact in my life. Kakakku kahwin! Orang pertama kahwin dalam keluarga aku ialah kakakku no.2. dapat ahli baru dalam keluarga, dapat seorang abang. Walaupun hanya abang ipar, tetap abang sebab takde abang sendiri. Tapi lebih layak digelar abang pendek.

7 Januari 2004, my father getting older and older. One year more be a 60. warga emas…

8 Januari 2004, masih kawan baik…birthdays ayu! Bagi cawan yang sweet! Ayu bukak kelab 23! Penaja tak rasmi!

9 Januari 2004, aku turn 23. Jadi presiden kelab 23 tahun. Sendiri lantik, well takkan tak boleh. Tiap2 tahun memang aku yang presiden. So, ayu tak reti cakap welcome to the club, jadi aku yang layak!

14 Januari 2004, welcome to the club rose!

19 Januari, kak bib tak bagi hadiah kat aku…so aku tak bagi kat dia. Masa nie tgh sakit hati dan jiwa!

Februari
Biasa jea….

Mac
Exam fnal untuk sem 3..roomateku CIMA grade! Menyampah!

April
Duduk rumah berangan. Busy kakakku bersanding!

Mari mengundi….

Mei
Kakakku sanding kat Dewan DBKL kat Bangsar! Sayu…mak takde kat samping kami. Tangkap gambar family. Manisah ganti jadi mak! Menyampah kat Manisah. Kakakku macam model! Abangku macam fashion designer!

Jun
Balik kampong….mak masih macam tue jugak! Susah nak cerita!

Enter uum for sem 4…yea tinggal satu sem jea nak grade. Result hampeh! Dapat roommate baru! Atun…

Julai
Boring…study belajar….study…cuti

Ogos
1 ogos - Ayu kahwin…ayu meninggalkan status bujang trang tang2 nye dengan lelaki yang sukar dipercayai. Bercinta bagai nak rak macam kisah sembilu, pasrah dan macam2 lagi tapi dengan Bakhtiar. Sape? Umur pun boleh tahan. Semoga bahagia ke anak cucu

2 minggu slps itu – k.fizah pulak kahwin! K.fizah I luv u! K.fizah fewitt(slow and steady!)

Kakakku mengandung 3 bulan! Ahhh tak nak jadi makcik!!!

Ayu mengandung jugak….2 weeks!!!
September
Final sem 4…yakin boleh rakan muda.

A’ are bersalin bulan nie kot!

Oktober
Balik kampong. Jadi orang taiping. Jadi hantu…hantu TV

November
Raye…takde maknenya tanpa keluarga. Takde makna tanpa kerjasama. Takde makna tanpa bapak. Takde makna raye degan si bangang!!!

Disember
UUM….sem akhir!

Kak eida kahwin! Berlagak tak kena tempat!

Jan nangis pasal takde sape wish dia pukul 12 malam masa birthday dia sampai!

Tsunami – 26 Dis.

Balik rumah. Kununnya nak sambut New Year tapi takde sambutan. Kak ina kata dia sakit….emmm tak tahu nak cakap!



No comments:

Post a Comment