01 January 2005

Samar 2005

In the making of Herstory

Januari
1 januari – tak boleh sambut tsunami….

7 Januari – bapakku 60 tahun….tak cayekan

kursus wajib etiket social…belajar cara nak makan….masa org sembahyang Jumaat aku gie shopping….aku beli pen dengan vcd. K.bib beli 3 album gambar..mcm dah agak utk apa!

8 Januari – ayu jadik mak masa umur nie…aku lak baru nak keje!!!

9 Januari – birthdays yang sedih….orang first wish adalah ayu, pasal wish masa aku wish dia semalam. Tahun nie tak bagi hadiah kat dia. Tahun nie aku duduk diam2 dalam bilik.. roommate pun tak tahu birthdays aku. Officially kak bib org first wish lepas tu dia dtg bagi hadiah beli masa pegi protocol masa birthdays bapak aku! Lepas tue kakak2ku wish pulak..tak pernah2! Mimpi kot…..lepas tue ayu! Lepas tue shali….lepas tue tghari skt roes lak…lepas tue buka email..birthdays alrm wish. Lepas tue jumpa Nurultak wish. Maybe pasal aku tak wish dia ari tu. Harley pun tak wish. Tapi paling sakit hati budak yang menangis hari tue pun tak wish jugak…nama dia Jan! bolehlah kawan macam nie….yang lain2 tue. X tahulah…anim tido kot!

14 Januari , welcome to the club 24, rose! Cik rose kahwin dulu yea!!!

19 Januari, Birthdays K.bib!

bulan nie byk exam dan byk assignment!

Cuti balik kg!!!

Raya Haji kt Kg!

Februari
Assignment2 byk!

Tahun baru Cina. Sama ada depa nak gie makan angin sama2 atau aku balik kay ell!

Lagi pun bulan nie dijangka menerima ahli baru dalam keluarga. Naik pangkat jadi makcik. Geng kat kolej panggil aku mama, padahal aku nanti digelar Ibulah. Mama tersasul jea! Mare kakakku!

Mac
Maybe ayu bulan nie pulak. Kalau bulan nie naik pangkat jadi mak angkat pulak!

Exam terakhir utuk sekian kalinya….doaknlah aku berjaya grade.

April
Official date uum habis exam utk semester nie 2 aprl
Aku habis study….terharu!!!

Pratikal

Birthdays kak ani!

Mei
pratikal

Jun
Pratikal

Julai
Pengganggur!

Ogos
Cari kerja….

convocations

September
Pengganggur!

Oktober

November
Birthdays emak

Disember

No comments:

Post a Comment