14 February 2005

Lepak dulu!

Minggu nie dalam sejarah jugak....8hb konsert haruman nasyid firdaus...dapat tegok waheeda, kump nasyik pilihan nirwana, UNIC, Firdaus(of-course) dan juga Hijjaz. overall, bolehlah konsert nasyidlah katakan, lagipun untuk bantu mangsa tsunami. Tapi tiap2 tahun memang ada pun!

Hari Jumaat lepas pegi tgk Gerak Khas The Movie 3, kali ini ceritanya betul-betul bosan. Apek dan sarimahlah penyelamat filem ini. Belum tentu box-office. selalunya filem macam nie mesti box-office. Tak sabar nak tegok sepet, preview macam cerita biasa jea! entahlah, macamana? Pulang ke UUM, seminar mengamit hati untuk persediaan masa depan...la...cepat jea masa berlalu. Masa masuk sini tak sabar2 nak keluar, dah nak keluar, mcm tak nak pulak!!!

No comments:

Post a Comment