17 March 2005

Minggu yang bosan!!!

Minggu study, study dan study jea! nak tgk cd pun tak boleh pasal rumet ada pulak! entah apa cerita exam dia start lambat lagi, study macam esok nak exam. Malas nak cerita bab rumet, tension jea! but bila fikirkan balik, x lama kena tahan dgn dia, tinggal seminggu jea lagi! Aku fikir macam idea anatarnya nak buat blog pasal KRU and pasal bdk DPP...maybe sikit2 jea! Tgk keadaan dulu. sebelum tue nak update computer pasang modem!!!! itu pun tgk dulu!!! byk lagu takleh download lagi, boring....bila agaknya pakcik jaki nak online balik!!! emmm, dah lah tak boleh nak chat!!!! Tgklah macamana? pada korang yang terbaca blog nie, tlglah doakan semoga aku berjaya grad tahun nie!!!

No comments:

Post a Comment