20 March 2005

PAEL!!!!


Dah dekat seminggu server blogger buat hal, susah sikit nak update blog. Nak chat dengan member guna ym susah. Ala orang uum blok rasanya supaya tak boleh guna. Boring betul, aku tinggal dua paper lagi sebelum balik kay ell. Rasa sedih nak tinggal uum pulak, walau sekejap jea kat sini, tapi banyak yang aku belajar. Oh yea, banyak benda pikir nak buat masa pratikal. Nak cari duit lebih, sape2 suggest apa patut aku buat untuk duit masa cuti nanti? dalam nak exam sempat aku tengok cd, antaranya sepet, shall we dance, milliondollar baby and benda lagi satu. lupalah pulak, ha aviator. semuanya best, tapi aku enjoy tgk shall we dance. ingat filem cinta tapi filem pasal menari. kadang2 konflik macam tue, boring jalani rutin hidup seharian, lepas nie belajar menari..okay jangan gelak...aku acah jea!

No comments:

Post a Comment