07 May 2005

Kisah bln mei

Dah lama tak write dkt blog…busy dan xde duit nak beli ring2 card. Kat opis pulak ada dua org bodyguard karex, so susahlah nak bergiat cergas dalam aktiviti blogging nie. Dah dkt sbln juga aku menjadi penghuni rumahku syurgaku ini, dan hari ini genap sebulan aku jadi budak praktikal. Tmpt aku sesuai dgn nama praktikal, kritikal memanjang. Elaun x dapat, kerja nak bagus jea. Bos tahu nak jadi bos jea…x tahu masalah orang…nasiblah.





Bulan lepas pegi tgk anak ayu, kiut mmg kiut, tp kiut lagi anak buah aku. Maklumlah 1’st and foremost. Aku dah tambaah sikit2 pengetahuan ttg IT nie. Dkt tmpt praktikal ada ramai geng praktikal dari cosmopoint. Alkisah tmpt praktikal nie hanya ada 3 jea pekerja tetap, dua tue si bodyguard dari India, pagi ptg chat dgn gf dia…kalau kita angkat fon pun marah. Lagi satu geng dgn kitaorg pasal dia pun baru jea kerja dkt situ. Tiap2 hari mamat cina kerja dgn kitaorg. Aku nie mcm taraf bdk pej rasanya. Tapi tue nasiblahkan.





Well, what happening bln nie…bln nie hari jadi cik fid, dan cik meng dan abg rames dan bakal ibu kita rafizah kastor. Bdk fiqriat tue nak msk dua bln this month, aku lak maybe dpt result this month jugak…lain2 korang tambah sendiri. Oh yea, perabot dalam rumah nie semakin hari semakin vogue…cikdemie mesti dtg tgk rumah aku lagi. Paling happening bln nie, kakak kesayangan yang ke bereapa ntah nie…biasalah aku kang ramai kakak….iaitu kak jue akan melangsungkan perkahwinan….semoga perkahwinan sampai ke anak cucu… okay…that all…

No comments:

Post a Comment