25 February 2007

Me, myself and american idol....

Still in jazz mood, i'm now currently listen to jazz music on ym. Actually very nice to hear really relax music sometime, like listen to nasyid. Beriman jugak akak nie, actually i been mengganggur, maybe by this march i will kerja balik. I still working on my internet income, just in trying stage. So sesapa pegi blog i yang lain tue, memang takda update sekarang because belum all out nak buat. I think by this March, one of the blog will fully operating for money maker. Still learning about ebay and lelong, hopelly kan buat duit jugak. So, hari mengganggur nie banyak interview, kalau dapat keje yang i nak, i pray hard for this job, bukan sebab suka keje tue tapi sebab i suka company. I memang suka broadcasting beside business nie. U know manalah tahu, ada masa depan kat sana. Hope will get the job.

Last friday is the first result for american idol, most blogger quite surprise with the result, for me for this few week before the guys and girl get together, xdelah rasa bahang sgt, maybe pasal i dah biasa tgk every season, so bila dah jadi to twelve baru bestlah kiranya! Pada saat yang terlampau ramai peserta sesapa pun boleh keluar jika peserta menjadi favourite atau kurang dikenali dan kurang menyerlah. At this stage, sesapa sudah ada favourite macam akak, hope jea peserta favourite kita akan buat terbaik, akak punya favourite setakat nie masih di tahap selamat. Tapi yang si Indian aku tak tahulah, kena struggle jea nampak.

Ok, selain american idol, i been watching grey anatomy back to back from ntv7 to 8tv. Best jugak series tapi takde die heart. I prefer Heroes sekarang thiriller macam novel-novel Ramlee Awang Murshid. I already finished reading Cinta Sang Ratu, tak tahulah nak review macamana, rasa macam perasaan gudah gulana membaca, i think contunie this novel series like tombiruo.

Yangyang (adik a.k.a my fikri) pegi jumpa doktor last wednesday. Doktor said he is okay now but still have to kaji blood dia pasal dia disuspect 'talasemia' or 'anemia'. Directly for what doktor said he might very besar kemungkinan tidak menghadapi talasemia cause keturunan dia tak mempunyai penyakit tue. Anemia maybe because kakak/ mak dia selalu pitam2 dulu masa muda2 sampai la ni. Hope adik will be okay and i malas nak charge battery and ambil latest foto dia. Nama jea deman, tapi badan naik sekali ganda ku rasakan. I have black eyes because kena take care adik bila dia terjaga malam. Ni kes kena dera dengan kakak sendiri. Never mind, bila i dah keje takde masa nak jaga anak dia dah...hhahahah.

No comments:

Post a Comment