19 May 2007

Aznil last day on AF.....Vote for MILA



Korang caya tak? Sekejap lagi aznil akan jadi pengacara kali terakhir untuk AF? Aznil cukup sinonim dgn AF, itu kata orang. Tapi bagi mereka yang grow up watching Aznil in TV, will never forget actually Aznil juga pernah snonim dgn POP KUIZ, korang tak pernah tgk POP KUIZ…cara nak sebut POP KUIZ masa tue ialah POPPPPPPP KUIZ. What a trademark sampai ujian kecil di sekolah di panggil pop kuiz ketika itu dan sehingga kini aku masih ingat..sebab aku jarang miss rancangan itu. Bolehlah dikatakan peminat Aznil, aku pernah beli novel Aznil dulu, anak dia adalah watak utama dalam novel itu. Sampai sekarang aku ingat, aku ingat Aznil ada album tapi tak laku and then dia berlakon filem, filem itu pun tak laku (bkn cicakmanlah). Aznil perform kat muzik2 pakai baju tido dan hari nie juga aku akan ingat Aznil will step down from AF if just astro insist him to stay if AF. Tak tahulahkan….



So, like or not we grow up along with tv industry, we majority will watch entertainment than news or national geographics. We know Aznil better before than who Pak Lah dulu. Aware atau tidak, it reality…will remember how Aznil take this program like we will never forget how K. OGY take Melodi with her. Who rather remember actually Mahathir Lokman pengacara pertama Melodi? If I got kids like k.red or like my sister I will told them story who Aznil that I once know by watching TV. As what parent told us many version how they watching TV1 presenter from black to color TV….that the same damn thing! The list goes on….actually the world changing so thus us….i currently watching grey’s anatomy and heroes on my PC not on my TV? It is changing!!!!
















No comments:

Post a Comment