09 September 2007

ADA KEJE LAIN TAK UNTUK BBA GRAD MACAM AKU NIE...

So penat keje macam aku nie.....monday till saturday keje tapi sebenarnya takde keje....aku tak nak keje dah if i just wait for people to come in but meanwhile not doing nothing...like my sister use to said stupid like anything. Teringat lagu dangdut aku bosan, bosan dengan caramu...



sekarang aku target lepas raya jea...lepas raya aku all out nak cari keje lain. Pleaselah, cukuplah dengan dasar syarikat yang ntah hapa2..OT tak bayar tapi asyik cekik keringat orang suruh stayback...ambil jealah bonus tak seberapa....dah racist sgt2....bosan giler! xpernahlah aku jumpa bangsa racist, sebab aku sekolah pun campur dengan pelbagai bangsa, jadi totally dari mana planet mana sebenarnya diaorang datang....



sementa jugak aku tunggu loan untuk kereta approve...so next time aku dapat keje lain xpyhlah aku fikir pasal nak confirm baru beli kereta ke? tapi memenaglahkan rasa mengada2 jea aku niekan...kalau ikutkan semua keje ada problem tapi nie bkn problem lagi, nie masalah....i have to or i end up like this malay girl yang stay sampai dekat 3 and 4 tahun tapi gaji still sama. I dont want be stupid like anything. If i end being customer service forever better aku gi jadi CS untuk company besar2 banget, dah tentu2 kalau OT beriban gaji aku...



Aku betul2 nak blah, aku pun bkn kaki mengampu macam setengah orang..aku betul tak percaya dengan company nie. Oklah, my N70, masih bega2 lagi masih tak reti sgt nak guna, hp nie canggih pun infrared takde....menyesal pulak beli. Ada nasihat tak nak bagi...

No comments:

Post a Comment