28 March 2008

My missing in action car!

last pic with the car; sipi jea, this first day fiq2 going to school





Tadi lunch, start this week aku x makan lunch, aku lepak2 sambil baca buku RAM dekat Taman Rekreasi Desaria, nama taman nie aku yang bagi, sebab aku pun tak tahu nama taman nie sebenarnya, kereta aku hilang pun kat sini, aku park dekat Jalan Desaria ni. Tapi hari nie hati tak keruan asyik teringat kereta, macam perkara main2 jea terjadi kat aku. Mata aku melilau tengok kiri kanan, manalah tahu terjumpa kereta ke, entahlah, pantang aku tengok kereta warna merah jea, aku tgk betul2, kereta bapak aku ke tue..







Tempat Parking Kereta Hari Tue







kenapalah malang sgt, actually baru masa lebih kurang raya cina hari tue kereta aku sdiri eksiden dekat Jalan Ampang, masa tue aku nak pegi rumah kawan dekat Pandan Indah, nak pick up dia and then nak jejalan sekejap. Entahlah, dah qadar dan qadak Allah, terima jea walau pun bukan salah kita. Kita memang dah berhati2 pun, tapi kalu orang lain x berhati2 pun susah jugak. Sampai sekarang kereta tak siap lagi, nasib baiklah claim insurans minah yang langgar aku tue.







tgklah, sampai sekarang tak siap2 lagi!







Sekarang pulak kereta bapak aku pulak hilang, siapa pulak yang ambil, nasi baik company bagi kereta pakai tapi x tahulah sampai bila nak pakai pasal x confiden bawa manual nie. X tahulah, siapa yang ambil kereta buruk tue, buruk2 pun ada nilai lagi ko nak ambil yea, nak buat besi buruk ke, nak pakai untuk drift ke, nak pakai menyamun ke, semoga tuhan tolong umat2 sesat banget nie. Ish kenapa korang ambil kereta tue, byk lagi kereta yang memahal kat situ, aku tahu aku x stering lock and aku xde alarm, jgn jadi alasan, kalau aku terjumpa balik kereta tue, siaplah korang nanti! Poyos betullah.....sesiapa yang ternampak toyota corolla warna merah, plat no wal 6998, sila contact kami yea! Mmg hazab, nasib baik bapak aku ok jea, amin!












No comments:

Post a Comment