31 March 2008

Nak Loss Weight!






Memandangkan persekitaran dah baru, barulah aku start dieting, lagi pun skrg takde geng nak makan atau mentekedarah. So start last week aku skip lunch and balik rumah pukul 5-6 ptg baru makan nasi...but tgk dulu kalau tahan aku skip nasi jugak...makan ikan semata or kalau sayur lalu aku ratah...aku ratah jea...tapi diet semata2 bkn berkesan pun....so mlm akak dah beli tali skipping baru...dulu kat UUM rajin jugak skipping nie, tapi rope tue dah xde, entah ke mana pegi...susah betul kalau dah banyak tangan nie...so smlm aku paksa kak aku belikan tali skipping yang baru....so sesapa nak join diet program aku nie...marilah join sesama.....tapi aku time lunch pegi duduk kat taman sambil baca novel, tue rasa tak lapar tue....so tgklah kalau tercapai target...korang boleh tgk progress aku dari semasa ke semasa...nanti aku paparkan berat aku berubah dari semasa ke semasa yea! Harap2 xdelah orang datang nak hasut aku kembali ke jalan lama tue...makan x ingat!!!







This my new Jump Rope!
























height=40 width=125 alt="Kumpulan Google" />

Ramlee Awang

Murshid Book Club (RAM FC)

Lawati kumpulan ini





Oh yea (macam dialog sembilu nie), aku baru selesai habis telaah baca novel terbaru Abg RAM, sapa abg RAM nie, abg RAM adalah penulis thriller no.1 kat Malaysia tau. Novel terbaru dia adalah berjudul Ungu Karmila, novel tersohor adalah Trilogi Laksamana Sunan dan Tombiruo. Nama dia ialah Ramlee Awang Murshid. Siapa yang minat dia nie bolehlah join group kami. Esok kalau aku rajin aku buat sinopsis Novel terbaru RAM nie.








1 comment:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

    ReplyDelete