16 March 2008

Pasal tolong menolong

Dalam dunia nie memang ramai gak yang nak tolong kita, dengan berbagai cara dan macam2 cara...dah lama aku x update blog...pasal pc and internet connection yg macam kesial pulak aku gunakan...puas fikir, tambah hardisk, try adjust sdiri2 and then search2 punya search dalam google rupanya ramai gak yang ada masalah macam nie....so thanklah kat semua forumner kerana korang suka sharing stuff nie and aku x payah hantar pc dekat kedai lagi.....after this i will kept blogging.....

No comments:

Post a Comment