30 April 2008

My star is blind!

The Bottom Line

Music will help you find the inspiration and joy you are craving right now. Sing!


In Detail

Music will help you find the inspiration and joy you are craving right now. Today is a great day to go to a concert, visit the music store and buy a new CD, or just relax and plug your headphones into your MP3 player for a while. The tunes will give you whatever you need: A break from the noise around you, nice company for a long plane ride, ideas about what to do next with your own creativity, or just a better alternative to the sound of your own worries.




Diorang nie suruh aku perabih duit jea, xde suggestion lain, i mean ramalan lain....very the commercial value punya hooroscope, zaman2 belajar tue, bila selak majalah2 remaja, dia punya horoscope punya power, kalau ada seribu Capricornist semua rasa apa yang tulis tu betul. Tapi being muslim we can't trust this sourcekan, actually kita baca main2 jeakan. Nie pun aku terbaca dekat my FS tadi, tapi bila baca rasa nak tergelak, kepada orang Islam, janganlah terpengaruh dengan benda2 alah nie. Tapi my mum said, actually kita boleh memahami seseorang itu dari sign dia, tak tahulah...aku rasa korang mesti pernah baca Rahsia Bulan Kelahiran , dari kajian Datuk Fadzilah Kamsahkan, yang itu lebih kurang jugak dengan horoscope ni, cuma dia pakai bulan jea....horoscope guna bintang. Menariklah untuk pengetahuan kitakan, manalah tahu berguna di masa hadapan lak....just mumbling!



No comments:

Post a Comment