08 April 2008

OFFICE DESKTOP

Nie pulak desktop office, kat office aku OS windows vista...tapi masih belum habis setup, xde antivirus, xde printer attach lagi. Office baru memang beza dengan office lama, office lama guna pc nak print dekat 10 minit, nak buat invoice dekat setengah jam and nak buat lawak kena diam2 jea. Office baru lagi kecil dari office lama, xde memo...buat jea keje ko, nak buat lawak pun boleh...nak gelak nak mampus....maybe just new in this world, dah lama baru aku tahu kot. Anyway which desktop do ur guys like, my home desktop or my office desktop!

No comments:

Post a Comment