29 April 2008

ym for vista

















Nie cerita pasal benda IT sikit, kalau rajin upgrade or update application yang kita guna, u actually bolehlah tgk which the latest and appropriate application yang sesuai dengan OS pc kita.





















Macam right now at office, i using Yahoo Messenger for Vista! Pasal Vista ni ala2 karex sikit, kadang certain2 application x suit dengannya, sebelum aku d/load vista version nie aku ada d/load yang biasa2 bagaikan, takes times dan x operating properly, lepas surf punya surf kat yahoo site tue, aku dapat pulak version nie. Download dia macam biasa gak.....






































What the different between this version dengan version yang selalu sgt kita pakai, this version belumlah establish sgt. Cuma dia punya interface sangatlah lawa gamaknya. Aku sendiri pun terpengun, dia banyak skin, skin dia punyalah sgtlah lawa di pandangan mataku ini.


















Dia punya dialog box sangat menarik, korang tgk dia punya emoticon timbul begitukan, nampak lively sgt, rasa sgt bila dia mengejek tue....tapi sayang kalau sapa pakai version lama x sama dengan papran kita nie, kita yang pakai nie jea boleh syok2 sendiri.



kekurangannya dia, dia xde butung buzz yg mana kita kena tekan "control+g" untuk buzz, and then takde audible and environment option. So boringlah x dapat mengusik teman2 kitakan.



Lagi kekurangannya, dia juga xde plug-in application tue, memang bosan. Pasal aku kekadang dengar gak radio kat plug-in tue. Macam biasa, application baru perlu develop sebelum establish sepenuhnya, tapi sapa yang pentingkan stylish. This is very stylish YM, try itlah, recommended to vista user k....for window live messenger user, that news there will publish a version vista, just keep touch with service provider, until my next review, chow!




No comments:

Post a Comment