15 May 2008

Don't take your pain for granted II


Tuelah, tgk dah pening2 and muntah2, bukan mengandung tuan2...nielah antara effect ubat tahan sakit.....muntah x ingat punya...semua aku makan malam tadi semua dah habis dikeluarkan dari perut aku. Nasiblah, MC half day semalam, tapi aku takdelah terus melepak kat rumah, sempat jugak drive bapak aku pegi GH untuk medical check up dia. Memang penat, sementara menunggu bapak aku itu pun sempat lagi aku muntah....gilalah....tak tahulah apa nak jadi lepas nie, klik aku suruh pegi x-ray semua....aku malas pegi hospital, aku trauma hospital nie...tolonglah jauhkan hospital dari aku nie....belum sampai masa nak pegi melepak atas katil hospital lagi.....gilarlah.....lagi pun bengkak hari tue pun dah xda dah.....mmg lepas nie aku berhati2...nanti ramai makan hati dengan aku pulak....nasib baik boleh claim semua kejadah ubat tue....kalau x bankrap aku bulan nie....oklah, hope every thing will turn okay today!

1 comment: