05 May 2008

Lampu Batu Garam/Salt Lamp

Dengar kata boleh halau hantu bagai, dengar kata pulak kena mengena dengan aura, semua dengar kata jea. Gi shopping Salt Lamp dekat OUG, ada satu kedai Salt Lamp dekat Central sana. Banyak kali dah tgk, alang2 duit dah masyuk pegilah tong2 duit beli sekali. Very nice kan, aku beli dua jenis had yang ni, 2 buah=RM38 and then bargain dengan kedai tue, tambah pulak yang jenis biasa yg patutnya harganya RM 15 jadi RM12, dapat semua sekali RM50. Macam pandai sangat bargain. Satu letak dalam bilik aku, satu letak kat living room, satu lagi yang had RM12 letak dekat my parent room. Next month nak beli lagi.














































No comments:

Post a Comment