02 May 2008

Station 21 - WESTERN FOOD



































































Where to eat? It public holiday and i baru dapat gaji. Tupai2? postponed cause bapak x boleh join. Not worth going just us, sibling. So postponed, maybe over the weekend. Tapi xkan nak stuck kat rumah, my sister only cook kari ikan, well I'm not going to eat that again. So, western probably will be good enough. Station 21 is our stop. Station 21 dekat bangsar area jalan telawi tue, famous lagi dari masa gerai2 lorong jalan telawi, skrg bangsar vallige. I order sizzling Lamb Chop with my sister, my bros order sizzling chicken with mushroom sos, my eldest sister order sizzling chicken black pepper. Kat sini order kalau nak sizzling kena sebut sizzling karang dia bagi yg tak sizzling lak. Bawa my fiqriat sekali and order for him fish and chip. So masa kami pegi tue ramai orang, tunggu nak dkat setengah jam baru dapat order kami. Tapi dah biasa kat sini. Hari lain service dia ok. Tapi Fiqriat punya Fish & Chip x sampai2 lak. Minta dia tapau, adik i kaki melaha minta fish & chip FOC. Memang pandai bargain punya kakikan. Tapi makanan dia memang sedap dan sos dia pun sedap, dengar cerita tukang masak dia pernah train dekat oversea. I don't know, my sis told me that. Other specialty, air buah dalam gelas besar. So kalau berdua tue, order satu gelas besar tue pun dah cukup. Kalau nak makan yang grg pun, so check out this palce. Tmpt dia kira macam food court bawah ada car park. That palace also tempat tapak pasar malam bangsar. Harga check the menu k!







No comments:

Post a Comment