30 July 2008

Rupanya Nubhan pun ada untukku.







Tak disangka2 semalam terserempak pulak den dengan bintang2 AF6 sedang aku and my abg and kakak angkat berjamu selera. Tiba2 je kakak cakap, 'La, stacy La'. Sambil memanjang leher melihat meja kat belakang Abang yang dah memang cover baik menhadang pandangan aku nie. Hihihi, syoknya dapat jumpa diaorang nie. Memang diaorang ada kelas gitu, x sombong walaupun nampak muka si Nubhan macam toya semacam jea, maybe letih plus mengantuk kot, tapi bila Kakak ajak ambil gambar diaorang on jea. Bintang2 itu hanya tiga org dari finalist AF6, selain Nubhan, there are the Champ - Stacy and the one who sing Kau yang Bernama Seri very well done - Toi. What a dejavu because the entire eening i try to memorise Nubhan song Ada Untukmu again and again, x sangka hari terjumpa dengan penyanyinya, so i mention bolehlah email kat Mr.Manager.





Walaupun i lepak kl, tapi jarang gak terserempak dengan artis2 nie. Yealah aku bukan kaki lepak, cuma coincidence jea. Tapi 4 sure kalau terjumpa dgn si Riz, adalah org akan meroyan kan...kah. Aku cakap kakak, this wednesday 4 sure anak2 dia nak ikut sekali semata2 nak jumpa bintang2 ni. Sorilah, kirim salamlah, sekali tue jea....esok lusa x tahu lagi kat mana diaorang makan. Hope ur guys will success in ur guys career, continue dengan sifa2 mulia korang yang tak sombong tue.All the best!!

No comments:

Post a Comment