04 August 2008

New stuff i buy for everbody lately...

 
This is recyliner for my dad, buy when Cavenci limited offer during father days. Bapak aku nie sekarang asyik tertidur atas kerusi malasnya 'rocking chair', kekadang tidur sampai macam nak terkehel kepala. Macam2 kitaorang dah nasihat x jalan, nak beli Osim x cukup modal, since the limited offer, dapatlah hadiah satu sofa macam ini dan ia boleh kebelakang yea. Cuba korang teka harga dia, setakat nie semua berRM2, sapa perasan iklan cavenci mesti tahu. I share buying this stuff with my sibling.


This dell pink, dalam gambar nampak macam peach jeakan. This is for my sister who contunie starting last two weeks. Hope this time will promise her better future and hope she will do well. Actually sakit hati dia dapat notebook, cause she not really into gadget thing beside handphone. What she know is, she want the thing to be pink. My father sponsor this stuff, i tambah 99 ringgit jea...kah2 boleh macam tue. Look at the mouse and cooler, pink juga....jgn mare...kih2....









This is stroller for new born baby girls, kalau my freinds from poly said 'anak buah' gitu. This sharing with my Poly gang untuk geng kami jugak. Suka betul si kecik dapat naik stroller, gaya macam tak sabar nak jalan. Terus tak nak didukung. I still contact with my poly classmate through our yahoogroup. Zaman IT kena gunakan teknologi sebaik mungkin, yang dekat didekatkan, yang jauh masih berhubungan. So  it worthy it, at least diaorang tak sering hantar email ke? tapi diaorang kat mana nak cari member2 lama kalau ada problem or good new like this.





 
Instead buying this for my darling, i buy this for him....
  
a harley davidson, kids series, this also share with the other mak tiri, gitukan..tapi2 belum apa2 dah angkut awek ke sana ke mari, bukan main lagi berlagak....kah2
  
This bike is actually besday last month, tapi last month dah sangap an then x dapat cari yang berPATUTan, just yesterday terjumpa lak, terus sambar satu. Oklahkan....
  
Finally my stuff dan bukan i yang beli, the watch, three of it are my mine including the purple yg nampak pinkish dalam gambar, satu kakak i punya, two from vincci x boleh jalan, one from chikai brand...kih2....satu kakak i punya, saje jea nak pamerkan....currently asyik pakai purperly jea...sebab canggih sangat, sampai org tanya pukul berapa pun x tahu nak cakap....kah2....
Reading back my wishlist, byk lagi yang i x dapat, insyallah this month i can full fill one of it. Just now i just preparing my pc for better performance....not the ram....
 
a new logitech keyboard....apa tulis kat kotak...kejap yea...media keyboard and new mouse....and finally my favorite color green. Very nice, for u'll punya information my fav color are differ on the few perceptive, Grey is for my shirt, green definitely me cause my car also green hehehehe, red when i wanted to show off and pink when i try to be more girly, black stand for sophisticated, blue when i wanted to live near by it, the ocean, sekarang tinggal dekat ocean jugak walau pada nama jea. So looking at my blog template, i nampaknya trying to show off....kah2.....giles betul...actually i like the polyraid thing...suke giler.....
Apa2 pun, the main point of this entry is 'sharing is caring!'...sure or not....surelah!


No comments:

Post a Comment