18 August 2008

What go up will come down!



Forever not forever, lantaklah kalau tak faham, recent activity update, being very busy this weekend cause my frenz turun dari kedah, so have to entertain her, xpelah sesekali datang habis dia belanja aku itu ini. Dia datang 'berubat'. Tak payah kenapa, aku x peduli pun sangat cause i don't want to get involve, let her settle it. Cause nanti cakap caya pun susah, x caya pun susah. Baik tengok supernatural jea. Dia lepak rumah aku satu hari and next day aku lepak dengan dia dekat swiss garden...hehehe, x pasal2 duduk kat kl lepak hotel. Well, rezeki jangan di tolak, we get the room from freinds yang dah book 3 hari but dapat stay 2 hari kat hotel tue. So kita pun onn jea bila dia suruh ganti lagi satu hari. X pasal2 aku pusing satu town kl, asyik terperangkap kat very jammed room area puduraya everytime keluar masuk kat situ. Very headed, nak termuntah pun ada.




But before very headed weekend, actually i got something else doing. Like my business is pretty well going on, walaupun actually ada juga hati nak promote giler2, but all the marketing tools no ready yet. Maybe later when i free. Last tuesday i got to redeem my Levi party ticket, how i get it, just by blog hopping to one of my favourite lepak blog sultanmuzaffar, i read his article about levi 501 and how he diving with the pant on, crazy babe! Sayang seluar gitu. I got link from the blog to get free passes to Levi party. No hooked yet but after Hujan performed, maybe will be good day to watch Hujan performed again in proper stage after Hot FM Big Jam. I like this guys music, it remind me of group like pearl jam. I enjoy those kind of music, i see them have originality, maybe that what levi have too. Promote levi pulak, cakap pasal levi, i/we the sister used to share jeans and one of it levis, after years, become adults that pairs have to be donate to someone else. Sekarang nak beli tarak cukup budgetlah, maybe if i enough luck could get one from the lucky draw. Will go with my sister and a my bestfreinds. Nanti akak review pasal party tue, k?


In other hand still waiting for PC to be ready, i send to my sis office for fix. Tepuk dahi bila tahu my hardisk dah crash. Gilerlah, nasib baik ada hardisk lain. Takpelah, but my sis frenz said xpyh beli 1 gb ram. Cause dia kata RAM aku dah cukup. So aku akur jealah dengan kehendaknya. So have to cross the wishlist. At least boleh prepare duit untuk LCD monitor pulak. Jangan gelak, aku used that PC dah lama, berapa kali dah format. Tue pasal masih guna monitor besar gedabak tue. In other hand, PC kat office lembab lepas letak new antivirus. Bos aku semua nak original, original tapi melembabkan buat apakan?


So cuti sekolah dah start, so the wedding thing. This times not another staff datuk K, but my frenz wedding. No Siti this time around. But i liked cause first time pengantin lelaki yang suka hati masa kahwin, kah2, selamba and sempoi. Romantic gak, boleh tengok kat bawah. Dua2 Insp., the guys is my polymate. Semoga bahagia ke anak cucu. This remind me of my frenz at morocco, wei emec kalau baca blog aku, tinggalkanlah salam sikit. Got you!
 
I will update again by wednesday about Hijab Sang Pencinta and RAM! Thank u, please come back again
I ended my speech today, with the series of adorable people in this worlds. Enjoy


1 comment:

  1. haha, tak perasan I kena click slide show for yr fren's wedding pics. I thot gambar budak 2 tu pengantinnya masa diorang kecik lagi!

    ReplyDelete