14 October 2008

Ada lagi story Madagascar nie ekk...




 
This entry untuk contest dari redmummy.com. Dalam cerita nie nampak si alex nak lari ke africa lak, hari tue lari dari zoo, nanti ada kesempatan nak bawa anak-anak buah pegi tengok lar. Okay seperti dikehendaki nak jawab dua soalan dari redmummy.com tue.

Character Alex - what animal is that?
Alex is lion 

I should be getting the free tickets because without me the screening of this movie will be dull as dull as could be. (in less than 15 words - you may write in English or Malay)

nak letak traller gak lah.


just trying my luck. Ada lagi contest x?

5 comments:

  1. kalau terasa bosan tgklah kartun nie..boleh gelak tahap cipan...gelak jgn tak gelak..nanti elle marah..

    ReplyDelete
  2. fyena x nak gelak........fyena nak nanis je leh x....

    ReplyDelete
  3. kenkadang....owang2 yg dah belia dewasa nieh mmg sker kartun budak2. tapi jgn selalu2 buat perangai mcm budak2 udah ler..

    ReplyDelete
  4. ala sori. akak x follow citer ni...x tau ujung pangkal

    ReplyDelete
  5. alalala sori akak x tau nak komen apa coz x follow citer ni..

    ReplyDelete