10 November 2008

Ditag oleh k.illa



Soalan2 tag dari k.illa

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

kuasa (alamak kantoi hehhehehe!) paling penting sekali adalah diri sendiri, opps silap, paling penting sekali sebab takde laki lagi of course mak, mak, mak, bapak, kakak2 ku and adik2ku, my bff(best frenz tau), kekawan scool, kekawan poly, kekawan uum, ramfc, kekawan office, kekawan ...kekawan....list goes on...lepas tue harta benda, nyawa, agama, bangsa, negara, dan kepentingan2 yang mendahului diri sendiri mengikut masa, tempat dan keadaan. Yang paling utama kita akan cuba pijak di bumi nyata, memperbaiki diri kita sebagai hamba Allah S.W.T, berbakti pada orang tua dan ahli keluarga dan memajukan diri sendiri.

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?

apa ekk? beli minyak petrol macam frodo, pegi kedai fotostat, lcd hp....lebih kurenglah

3. Di manakah tempat impian perkahwinan anda?

Saya nak nikah dekat tepi tasik titiwangsa....boleh gitu...nikah tau...sanding dekat tepi laut....honeymoon x payahlah cause nak nikah and sanding makan kos banyak dah nie hehehehheeh

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?

dengan sapa oit, kalau dapat laki macam norman hakim, esok jea dah cerai kot heheheh....kalau laki macam datuk k, lama sikit jea cause ambil time nak kikis duit dia....kalau dah jodoh (soulmatekan) hingga hujung nyawa jawabnya. Kalau dengan anak abg RAM, aku of course lerr sampai aku matinya, dia belum tentu lagi, faham2 jealah...

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
Belum Lagi....ada colan2 ke?


6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?

kat old town white coffee, jalan klang lama

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?

Sejak ada kelab nie dah lama x beli buku tapi buku terakhir di beli title Ungu Karmila lah sebelum jumpa abang RAM nie...buku lain akak or adikku yang beli

8. Apakah nama penuh anda?

Datuk Siti Nurhaliza Taruddin (kih2)

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
tgk keadaan; sekarang none of them....(sebab jiwa tgh memberontak nie)

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

Abg RAM (dah jumpa); Anwar (dah jumpa gak); Che Det (pernah gak jumpa gitu2) maybe mak mah kot tapi aku pernah gak jumpa mak mah kat Istana Budaya.....maybe the one and only Angelina Jolie....

11. Christina atau Britney????

Britney sebab nak katok kelapa dia, hallo are u dead or alive babe?

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?

Mesin ada....apa barang basuh sendiri...

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?

US kot...best ke?...bali kot....xtahulah...
14. Pelukan atau ciuman?

Soalan sensored nie, x boleh jawab ekk, sila tanya kat blog 18PL k?

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda

  • k.illa
  • seorang selebriti fofular dekat RAMFC
  • seorang yang berjiwa keibuan 
  • diminati oleh PIZ, Polis Gaban, KTS
  • first time jumpa kat kenny rogers, kota raya (info trafik: kota raya tempat saya tawaf dulun2 dgn anim & school gang saya lain lepas balik sekolah dulun2 before di jajah oleh PATI)
16. 8 perkara yang amat saya gilai

  • PC saya
  • Fiqriat
  • Fiqri
  • Coming soon fiqrul
  • Buku
  • Gadget
  • Tido
  • RAMFC

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan ialah
  • emm
  • ok
  • siut
  • mangkuk
  • salam
  • wei
  • babe
  • aku

18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca

  • Igauan Maut (tgh baca)
  • In Good Faith (tgh baca)
  • Personal Justice (tgh baca)
  • The winning investment habits (x habis lagi)
  • Hijab Sang Pencinta (khatam)
  • Memoir of Geisha (x habis baca)
  • gangguan tekstual (khatam)
  • pink platun (khatam)
19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
Lagu2 biasa keluar kat light and easy radio sebab kat office dengar radio tue, lagu dari band hujan, lagu2 lama and lagu2 kat imeem player kat RAMFC and my blog.

20. 8 perkara saya pelajari tahun lalu (kira tahun nie jealah)
  • duit x pernah cukup
  • sara hidup tinggi
  • kawan kita adalah yang menigati kita juga bukan kita jea yang mengigati mereka
  • kuasa tue hanya nak membutakan kita
  • semua parti politik kat Malaysia semua auta jea lebih
  • kasih sedara masa berada jea
  • diri sendiri adalah penghalang kejayaan diri sendiri
  • peduli apa orang kata...
Sekarang nak tag anim dan tentu k.arms yang baru nak buat blog, heheheheh.

4 comments:

  1. kah kah kah, gelak lawak super makmah kak elle.. nama penuh siti nurhaliza tarudin.. xtahan, ni yg nk buat havoc kt ramfc ni.. muahahahahah..

    ReplyDelete
  2. heheheheh... ko mengetag aku ye.... selamat mencari colan yerrrrr..........

    ReplyDelete
  3. muhahahhahaha ... if akimoott gelak tahap super mak mah ... beta gelaks tahap "supernova"!!! hader laks jadik tok T ..... X TAHANNNNN!!!! "sesuatu" ...

    muhahhahahaha .... lagik aku gelak x hengat sal aizuddin!!!! mihiahia .. dak tu bukan takat x paham tapi takat kes "sentuhan kecundang" mihiahiahiahai ....


    salam keikhlasan

    -ADEQ IPAR BUNG RAM!-

    ReplyDelete
  4. wah,,,,ape ni kak arms n frodo dah ada blog.....fyena jek yg x da...x pe...malas r...fyena x da masa nak uat blog skrg.....nak jd menteri jap g.....hahahaha...klu uat blog pun nak tulis apa...tulis keja fyena ke...huhu....keja fyena kat kuching skrg ni jejalan jek...outstation jek..huhuhu..fyna nak myemak kat blog korg jek...mana blog kak arms...nak skodeng jgk...

    ReplyDelete