16 March 2009

Live Writer & Aku

Wah tak sangka ada aplikasi mudah dari Microsoft untuk blogger lembab macam aku ni. So kawan-kawan yang masih berjinak-jinak dalam blogging dan rasa html sgt susah untuk korang. Sekarang sudah datang cara baru untuk blogging guna aplikasi live writer yang boleh didownload di sini.



Selalu macam susah nak edit blog nak kena ingat kena crop gambar dan agak-agak supaya tak kena border. Dengan Live write ia jadi lebih mudah dan sangat mudah. Aplikasi ini juga membuatkan boleh edit gambar dan letak dalam macam-macam bentuk. So lepas ni sambil MSN dengan ofismate boleh update blog sekali. Jom ramians kita guna live writer pulak.

1 comment: