21 May 2009

Konsert AF Final

Okay, dalam budget tak dapat tiket, my kakak ajak gak terjah Bkt Jalil petang sabtu yang lalu. Nasib baik dah tahu shortcut, so aku pun x kisah, terjah jealah. Then tgk2 adalah pulak rm30 tue, aku memang nak tiket tu jea, xtahulah pulak diaorang jual hari2 akhir nie, cause senin diorang dok had yang rm10 jea, dan tiba2 buka untuk rm50. So memang aku xnak rm10 seat cause jauh and rm50 mcm terlampau sgt
16052009853
16052009854 16052009858 16052009857
So RM30 memang dalam range, macam aku cakap dulu, astro memang x bagi tangkap gambar masa siaran langsung tapi aku tangkap jugak masa mula2 start tue sampai satu pakcik guard nie sound. Lepas tue baru aku simpan kamera. Bengang jea….bukannya nampak sgt pun.
16052009858 16052009859 16052009860 16052009861 
Anyway masa dah umum juara, aku turun ke bawah dan terjah ke depan sedepan yang mungkin. So gambar2 aku memang x lawa, anyway enjoy.
 17052009862
17052009863
17052009864
17052009865
17052009866
17052009867
17052009868
17052009869
Tapi ada gak aku ambilkan gambar kak aku dengan cikgu-cikgu yang masih ada kat dewan time tue.
17052009871
17052009872
Dan gambar pengkritik AF tahun depan
17052009876
17052009875
The end
17052009878

No comments:

Post a Comment