02 May 2009

OIAM 3 – TOMOK JUARA

BEST! BEST! BEST! Tu jea aku nak cakap, dengan tak sangka dapat tiket kat bahagian floor hingga terlompat-lompat masa Bunkface performance and tak kena restrict pun masa ambil gambar. Very the best show i pegi tgk live so far, the worst tentulah dekat menara kl tue. So terima barisan gambar2 yang sempat den rakam guna N73 den. Bila den nak beli kamera nie?

page

 

Sebenarnya den main terjah jea Stadium Melawati dengan kakak den. Kak eina seem to really wanted watch the program live in the stadium. Tapi last minit baru tahu kena dapatkan tiket dia kat Sri Pentas time office hour. Because kita tak check the web quite often so terlepas info nie. Tapi we just go there and try our luck and tahu2 ada pulak tiket tue ambil kat orang jaga pintu (kak eina yang ambil, time nie aku tgh parking lagi), dekat floor pulak tue, yang paling best pasal tulis contestant family, kah…memang kelakar bab tue pasal takda kena mengena pun. Tapi memang best pasal duduk memang mengadap pentas and nampak clear. Cuma adek2 belakang aku nie kureng skt, jerit nama esther sampai pecah telinga den, siap tendang kerusi lagi. Ini geng si KP lah nie.

01052009762Thanks  8tvs.

Cuma aku rasa lagu untuk final tak kick sangat berbanding the weeks before. An Tomok as expected deliver in his ways. Anyway, dalam keluar stadium ramai lagi lepak, maybe tunggu Tomok keluar kot.

01052009761 Me and baby 8tvs

Last tengoklah dan dengarkanlah lagu single pertama Tomok sekali lagi. The Million Dollar Man.

 

P/S: Will be double winners from Tomok family yet? We don’t know, history can be made.

3 comments:

  1. frust gilerrrr! pnyanyi kumpulan oldboyz yg aku kowtock dr zaman skol jadik jore oiam??? aiyoooooooo!!!! ni mesti minah2 yg merembes x hengat zaman dedulu pulun sms!

    hari berduka nestapa bagi pnyokong tegar rowk chainsaw!!!! bnkface alive!

    ReplyDelete
  2. haha.. nama si kp pn bleh terinclude gak ke.. terbatuk2 lah mamat tuh..

    ReplyDelete
  3. AMARAN: sy x minat tomok...

    tp, tomok deserved to win 1 million...

    compared to years ago, cm "sengauuu~"...

    tp skrg, cm OK... much better...


    ~*(^_^)*~

    ReplyDelete