01 July 2009

Tanjong Inn – Villa de Fedelia

Seperti aku war-warkan, aku ada pegi vacation last weekend. So check out our accomandation yang takda datuk nak sponsor k cause ada bawa budak2. For me, chalet dah consider okay dengan price dia dengan dua double bed dan boleh sumbat berapa banyak makhluk yang korang suka dalam dia. Bukan macam satu chalet nie, karet giler, ada ke anak buah aku yang masih tido celah ketiak dan baby dikira sebagai 4 orang. Bukan taraf start pun chalet, dahlah belakang kubur pulak tue. Mulalah meroyan mengingatkan balik peristiwa tue.

280620091131

280620091101

280620091102 280620091104

  280620091105

280620091119

280620091116

280620091125

280620091128

280620091129

Sapa nak book contact kat sini no nie 09-5819081

So pada sapa nak pegi Cherating tue, memang syoik gie sana. Beach kitaorang lepak macam private walaupun banyak benar chalet kat situ, maybe kitaorang pegi bukan time cuti sekolah and not a public holiday, so x ramailah kat sana.

26062009967 26062009968 26062009969

Nanti gua sambung lagi cerita cherating nie. Ingat apa abg ram jea boleh buat novel bersiri, aku pun boleh buat entri bersiri tau. Hahhaahaha…stay tune….i’m so happy, tgh enjoy P1 wimax connection.

kita kembali nanti

3 comments:

  1. Salam...tumpang tanya...chalet yg awak maksudkan belakangnya ada kubur tuh chalet yg awak promo ni ker?

    Chatlet tanjong inn ni betul2 tepi pantai ke?

    ReplyDelete
  2. xlah, chalet nie bukan belakang kubur...hehehhe...chalet nie kira front view...so kena jalan depan sikit baru nampak chalet...tapi x jauh pun....cuma kawasan chalet ada langkskap yang menarik bukan menharap pada pantai jea...

    ReplyDelete
  3. bilik untuk sorang ade tak?bilik die yg paling murah bape ek??saye dah penat google..tak dpt cari lagi chalet murah kat cherating..

    ReplyDelete