29 September 2009

Rasa jadi mangkuk pulak

Sekarang nie giliran diri sendiri merasa jadi mangkuk. Betapa mangkuknya aku sekarang…jangan ditanya kenapa or mengapa or bagaimana cause dah tak terlarat rasanya melayan derita dan kerenah dunia...,,biarlah rasa macam nak bawa diri jap….Bye222 World….travel in my own world….dreammmm22222222…..mangkuknya aku nie…dah jangan layan!

5 comments:

 1. uik ....

  dreammmmmm ((aku join sekali ~ aku pown spesis mangkok mangkak jugerrkk))


  Bye2 worlddddd .....


  HuGz Elle ~

  ReplyDelete
 2. hehehe dah dapat ISO ke...relax beb...kita gi cuti2 nak..itulah yg aku buat bila diri dah serabut sgt... cuma kita jek yg tau apa rasa hati kita...cool beb..

  ReplyDelete
 3. Mangkuk : Dari Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas.

  Mangkuk atau ialah alat makan yang berbentuk cekung, yang boleh dijadikan sebagai bekas letak makanan atau minuman. Bentuknya yang lebih cekung daripada piring menyebabkan mangkuk lebih sesuai untuk meletakkan makanan yang berkuah banyak agar tidak mudah tumpah.

  Mangkuk biasanya diperbuat daripada porselin, batu, plastik, logam atau gelas. Kadang-kadang, kayu juga digunakan. Ada juga mangkuk yang berfungsi sebagai penghias ruangan, biasanya berupa mangkuk yang banyak hiasannya atau berbahan logam mulia atau batu mulia. Mangkuk juga ada bermacam-macam ukuran. Untuk mangkuk yang digunakan hanya sekali, iaitu pakai buang, biasanya digunakan bahan daripada kertas atau styrofom.

  GC Said...
  kesimpulan nya ia masih berguna ;D

  ReplyDelete
 4. wei bukan sound direct lagi,....siap definition lagi...korang memang suka topik mangkuk...x pahem den...

  ReplyDelete