20 October 2009

Masa untuk berubah

Ha senanglah hati kawan2 bila baca part nie, musim menuai telah tiba, gitu. The thing is i’m back….i feel like myself back. So nothing will stop lepas nie.

Aku akan bangun semula diri aku yang rapuh gara2  ada insan cakap x serupa bikin. Kadang2 ko akan tersepit antara satu manusia yang mula2 ko ingat frenz rupa dia sama jea dgn orang yg dia x suka. Hipokrit pun betul jugak.

Malas aku nak cerita. Anyway, time to move forward. Aku nak ignore dan start building myself from zero to hero. Hopefully berjaya.

Kepada kawan2 yg prihatin, thank you very much. Really appreciate it. Kepada kawan sedang melalui saat susah, sory aku xda masa tue. Tapi sekarang aku dah ada balik dan still luv ur guy madly deeply true.

6 comments:

  1. "pay no mind to those who talk behind your back,
    it's simply means that you are 2 steps ahead..."

    welkem back kak elle!!

    sayang kak elle...

    *hugss*

    :)>-

    ReplyDelete
  2. i love you too ~ madly deeply true.

    Hugz ... yihha yippa yippa yipa ~ musim menuai padi telah tiba

    ReplyDelete
  3. kak elle, aja aja figthing !!!! muahahahaha

    yay!! super hero elle on her way...

    chop!! musim menuai ke?? bukan kat kg kita baru nak menabur anak benih padi ke?

    nain.. love fecca je kew??

    hahahahaa

    ReplyDelete
  4. welcome back Elle...yer jom tuai padi cepat2 sebelum abis dimakan burung...ahaksss...

    ReplyDelete
  5. yeyey our elle's back to normal....
    miss u dear

    ReplyDelete
  6. Assalamualiakum

    Sorry lambat.. anyway Welcome Back ya....

    p/s: Sapa nak ajar papa wat key in tu?

    ReplyDelete