14 November 2009

Please correct me if i’m wrong….

Okay, this is situation, u said u are frenz, but of course some circumstance u can share something with ur frenzkan? tapi thing like u go somewhere with someone that ur so called frenz will know her…eventually memang kenallah…i don’t know apa salahnya kalau terus terang jea kat aku…entah apa yang difikirkan oleh minah…terrible sorry kalau terbaca and terasa…just feel anxious….dan rasa diperbudak2kan….

Firstly, aku x kisah ko nak keluar dengan sapa, dengan dajal pun gua x kisah. Tapi when i ask u, u keluar dengan orang tue, then u jawab x, then u mmg keluar dengan dia….the best part it, aku tahu dari orang lain dan aku pun x minta orang tue kasi tahu aku. Tapi just sudden lepas borak dgn minah nie, dia tercakap perkara tue…well forget sake…kenapa nak cover…ko ingat aku dengki sangat ke kalau keluar dengan orang lain…kalau keluar dengan beruk pun aku x kisah…as long as you happy dahlah…tapi at the end….u create situation jadi complicated. Aku x faham kenapa ko nak deny sangat…ko ingat aku akan fikir lain…ko ingat aku nie apa…suka hati kolah…lepas nie ko jangan cakap aku x peduli…aku nak gila…aku apa ke? So ko rapat dengan dia…ko x pernah rapat dengan aku pun…susah aku nak cerita hal aku pada ko…ko bukan nak cerita hal ko sangat…malaslah nak layan…

Dan minta maaflah….aku ada beberapa kawan baik…ada yang dah kahwin dan ada yang belum…yang boleh aku cakapkan….kawan aku walaupun seteruk keadaan dia, dia tahu aku akan faham kenapa dan mengapa…kawan kita pun ada kawan2 yang lain yang rapat dengan dia…walaupun aku sebenarnya x kenal diaorang sgt, kawan aku akan cerita pasal kawan2 yang lain nie….so secara x langsung kita kenal kawan kita tue…then dari situ kita akan tahu kawan kita macam mana orangnya juga…then kita accept dia, accept background dia….xdalah terperanjat pegi jumpa kawan dia, kita jadi kekok ke? u knowlah what i means, kalau anim baca mesti dia faham….aku rasa ayu pun…aku rasa sue onn pun boleh faham kot….aku rasa kawan aku dulu nama joan, stephen or gunan ke pun boleh faham….susahlah nak cakap….

The things kenapa nak bohongkan? karang katakan aku keluar dengan satu orang nie….then aku x cakap…..ha? buat rebonding pun nak marah aku x tentu pasal….niekan pulak macam nie…orang bodoh jea xtahu orang tue marah ko….walaupun….after i thought everything is clear, aku pun x rasa semua clear….backstapped is everywhere….true frenz only u know who….thanks god there still a few….

Kesimpulannya, baik aku clearkan kepala hotak aku sendiri….oh ya cakap pasal kawan baik…maybe esok hari terbaik untuk visit my best tue…emmm…..well why not?

P/S: Ada advise x?

3 comments:

  1. Dey kawan, apa hal? Relax aa beb.lifes goes on. Cheers!

    ReplyDelete
  2. mengarutlah...macam biasa...

    ReplyDelete
  3. Aiyo! sounds angry

    ReplyDelete